Det tilbyder jeg

Det tilbyder jeg

Udvikling af dit produkt

Hvad enten der er et website, en app eller noget helt tredje så kan jeg udvikle det. Jeg har mere end 5 års erfaring med at gøre folks drømme til virkelighed. Jeg elsker at sidde med folk og få dem til at beskrive deres ønsker til et produkt og tage dem med gennem processen og se deres glæde når man overlevere produktet til dem. 

 

Freelance udvikling eller projektledelse

Har din virksomhed brug for en udvikler i en periode for at sætte skub i udviklingen? Eller har I projektleder men har selv udviklerne? Ja, så træder jeg også gerne til. Jeg har arbejdet med små teams på et par udviklere hvor jeg var mellemmand mellem kunden og udviklerne. Her stod jeg for at få kundens idéer og ønsker omdannet til noget udviklere kunne forstå og gøre til virkelighed.

Det kunne også være at I har et produkt men mangler en udvikler med kendskab til integrationer mellem systemer. Jeg har lavet integrationer med mange af Microsofts produkter og den kendskab og erfaring jeg har tillært mig kunne også være interessant for Jer.